Despre mine

Despre mine nu ştiu să spun prea multe. Sunt eu şi cu toate ale mele. Nu sunt fudul sau încrezut, dar mă mândresc cu mine. Stai….că am zis că nu mă laud!

Viaţa a fost, şi încă mai este, puţin cam dificilă pentru mine, dar mă bucur de fiecare frumuseţea fiecărei zile.
Din trecut nu am mare lucru de spus, doar prezentul mă reprezintă. Am învăţat în 2010 să dau viaţă hârtiei, să fac origami. Şi iată că de atunci, zi de zi, împăturesc sute şi sute de piese, ca în final să ia naştere diferite obiecte. La început a fost doar o încercare de ocupare a timpului, dar în timp a devenit o pasiune, care mă ţine în priză toată ziua. În felul acesta mă detaşez de gândurile rele legate de problemele de sănătate.

 

Am făcut acest blog, din dorinţa de a arăta tuturor că nimic nu este imposibil. Să expun toate lucrările mele, iar cine doreşte să poată face comandă.

Să nu credeţi că sunt un bogătaş, sau că aceste obiecte îmi aduc venituri colosale! Dacă pot recupera materialele este perfect.

 

Cine doreste să comande, este rugat să mă contacteze prin secţiunea de contact, printr-un comentariu, sau la telefon 0744849906.
Comenzile se fac cu 30 de zile înainte, pentru a putea fi onorate. Sunt lucruri care necesită timp pentru ca finalul să fie pe placul clientului.

 

Vă aştept cu drag ca să vă dăruiesc puţin din pasiunea mea!

Ps. Din nefericire,Nicu ne-a parasit in data de 3 ocrombrie 2017.De aceea numarul de telefon la care puteti face comenzi este 0754632778.Pasiunea lui pentru origami,e dusa mai departe in amintirea lui ,de mine,iubita lui Stefania.

Reclame

3 gânduri despre &8222;Despre mine&8221;

Scrie-mi aici şi îţi voi răspunde

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s