Ornament Moş Crăciun


Pentru că se apropie sărbatorile, iar decoraţiunile create manual sunt mai deosebite decât cele cumpărate. Vă propun o serie de modele de ornamente, făcute în tehnica origami, care vor crea o atmosferă veselă, de basm.
Aceste ornamente sunt făcute din module(piese) din hârtie, aşezate cu gust şi măiestrie, până când construcţia ia forma dorită.
Aici vă prezint un
Moş Crăciun

550194_409426182459840_1058371788_n
de circa 15 cm înălţime, de culoare roşie cu alb sau vişiniu cu alb, în care au fost ansamblate 500 de module. Poate fi aşezat într-o vitrină, împreună cu alte obiecte de decor, sau se poate adapta cerinţelor cumpărătorului. De exemplu se poate construi de formă mult mai mică(6/7 cm, se ataşează o cheiţă, şi se poate agăţa în brad,dându-i un aspect unicat.

Preţurile diferă în funcţie de mărimea ornamentului
Ornament Moş Crăciun pentru agăţat în brad(6/7cm) – preţ 6 lei bucata
Ornament Moş Crăciun de aşezat în vitrină sau sub brad(15 cm sau mai mare)- începând de la 17 lei bucata[cu cât este mai mare, va creşte şi preţul]
La o cantitate mai mare preţul poate fi negociat sau transportul va fi gratuit.
Livrarea se va face prin serviciul de curierat sau prin Poşta Română(costurile de transport sunt în funcţie de greutatea coletului, şi încep de la 10 roni, ajungând până la 35 roni.
Pentru comenzi vă rugăm să trimiteţi un e-mail la adresa specificată în informaţiile de contact sau să lăsăţi o adresă de e-mail într-un comentariu şi vă vom contacta noi.

Acordăm seriozitate maximă oricărui cumpărător sau vizitator al site-ului.
„Clientul nostru, stăpânul nostru”

13 gânduri despre &8222;Ornament Moş Crăciun&8221;

  1. Buna, felicitari pentru ceea ce faci. Foarte admirabil. As dori tare mult sa comand, sint in tironto,canada. Cum se procedeaza. Multumesc si felicitari. Te-am vazut azi la Maruta.

    Apreciază

Scrie-mi aici şi îţi voi răspunde